Pokrajinski sekretar Ivanišević u Staroj Pazovi

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam, dr Nenad Ivanišević, sastao se sa predsednikom Opštine Stara Pazova, Đorđem Radinovićem, u prisustvu saradnika, sa kojim je ragovarao o unapređenju saradnje Sekretarijata i lokalne samouprave u narednom periodu. Sekretar Ivanišević je rekao da u opštini Stara Pazova postoji izuzetna sinergija između lokalne samouprave i turističke organizacije, kao i privrednih subjekata koji se bave raznim vidovima turizma.

Sekretar Ivanišević i predsednik opštine Stara Pazova prvo su posetili Konjički klub Mirela u Belegišu. Ivanišević je tom prilikom istakao da je Stara Pazova primer kako turizam može da se razvija uz sinergiju svih relevantnih činilaca.

Predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović istakao je da su meštani itekako svesni privrednog i turističkog doprinosa Konjičkog kluba i generalno razvoja konjarstva. On je dodao da će Opština nastaviti da ulaže u turizam, sa posebnim akcentom na važnost obale reke Dunav i 24 kilometra obale na teritoriji Stare Pazove, a koja nije dovoljno iskorišćena, pri čemu predstavlja velik potencijal od značaja za ovu Opštinu.

Delegacija je nakon Konjičkog kluba, koji predstavlja značajan rekreativno – turistički resurs, posetila još jedan turistički potencijal od izuzetnog značaja za ovu Opštinu, prevashodno u oblasti vinskog turizma i ugostiteljstva, vinariju ,,Milanović“ u Surduku.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*