Подела застава Републике Србије грађанима општине Беочин

Поводом обележавања Дана српског јединства, слободе и националне заставе Општина Беочин је у сарадњи са локалном Канцеларијом за младе, Црвеним крстом и Ватрогасном јединицом организовала поделу државних застава грађанима.

Заставе су тачно у подне у центру града својим суграђанима делили чланови општинског већа Јасна Јандрић и Велимир Вуковић, координаторка Канцеларије за младе Тамара Црепуља, секретар Црвеног крста Беочин Драган Бранковић и волонтерка Весна Ћирић као и припадници беочинске ватрогасне јединице Дарко Девић и Драган Лечић.

И дуж Светосавске улице у Беочину завијориле су се заставе Републике Србије као и на свим установама и јавним предузећима као симбол подршке и учешћа Општине у обележавању државног празника!

Председница општине Беочин Биљана Јанковић честитала је грађанима Дан српског јединства, слободе и националне заставе.

„Успостављање праксе обележавања Дана српског јединства, слободе и националне заставе од изузетног је заначаја за креирање важних традиција које одишу културом сећања, поштовањем историје и кључних идентитетских вредности нашег народа. Свим грађанима честитам државни празник са жељом да се данас осећају пријатно и поносно што су део друштва Републике Србије!“, истакла је председница општине Беочин Биљана Јанковић.