Sastojci Potrebno je: 300 g mlevene Plazme 100 g maslaca 80 ml mleka Fil: 400 g bele čokolade 200 ml slatke pavlake 100 g...

Sastojci

Potrebno je:

300 g mlevene Plazme

100 g maslaca

80 ml mleka

Fil:

400 g bele čokolade

200 ml slatke pavlake

100 g seckane brusnice

Priprema:

U posusu za mešanje dodamo mlevenu plazmu i prethodno otopljen maslac. Špatulom sjedimo masu i dodamo mleko. U kalup za tart koji smo obložili pek papirom prespemo smesu za koru. Rukom utapkamo koru i formiramo podlogu za tart. Ostavimo u zamrzivaču 10-15 minuta da se podloga ohladi. U činiju za mućenje dodamo otopljenu belu čokoladu i slatku pavlaku. Špatulom mutimo dok se lepo je sjedine sastojci.

U fil dodamo brusnicu koju smo prethodno ustinili u seckalici. Kada smo sve lepo sjedinili, fil sipamo preko kore. Poravnamo površinu tarta špatulom i ostavimo da se tart ohladi. Dobro ohlađen tart sečemo na trouglove i uživamo u prelepom ukusu. Prijatno.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar