Pećinci: Sutra humanitarni turnir „Da Strahinja pobedi“

U Sportskoj hali u Donjem Tovarniku, sutra će biti održan humanitarni turnir u malom fudbalu pod nazivom “Da Strahinja pobedi”, koji organizuje ekipa “Petak u 9” – grupa sportskih entuzijasta iz pećinačke opštine, koja se već dve godine okuplja petkom u devet da igra mali fudbal. Ekipa “Petak u 9” je u poslednje dve godine učestvovala na više humanitarnih turnira, a ovo je prvi put da su i organizatori jednog ovakvog događaja. Humanitarni turnir “Da Strahinja pobedi” biće održan uz punu logističku podršku pećinačkog Sportskog saveza “Razvoj sportova”, a Javna ustanova “Sportski centar” besplatno je ustupila sportsku halu.

Turnir počinje u 16.00 časova, a kotizacija po ekipi iznosi 2000 dinara. Svi koji žele da pomognu u borbi za ozdravljenje sedmogodišnjeg Strahinje Maksimovića iz Pećinaca koji boluje od tumora na mozgu, mogu to učiniti kupovinom ulaznice za turnir, koja iznosi 200 dinara, a na ulazu u sportsku halu biće postavljenja i kutija za prikupljanje dobrovoljnih priloga. Sav novac od kotizacije, ulaznica i dobrovoljnih priloga ići će u fond za Strahinjino lečenje.

Prilozi za lečenje Strahinje Maksimović, mogu se uplatiti i na račun 355 0003200019385 60 Vojvođanska banka, na ime Tatjana Maksimović (naznaka pomoć za Strahinju).

Izvor: pecinci.org

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*