Pećinci: Putevi prohodni, ali oprez neophodan

Sneg koji pada neprestano već 24 sata na području pećinačke opštine zadao je velike muke putarima, jer su se na pojedinim putnim deonicama zbog jakog vetra vrlo brzo stvarali smetovi. Kako je rekao mr Željko Trbović predsednik opštine Pećinci, koji je ujedno i komandant Štaba za vanredne situacije, putari su cele noći radili na uklanjanju snežnih nanosa sa opštinskih puteva, tako da su svi putni pravci bili prohodni u svakom trenutku.

Radijatori u pećinačkim stanovima bili su topli tokom čitave noći, a kako je rekao direktor Javno komunalnog preduzeća „Sava“ Željko Milićević, zbog veoma niskih temperatura i narednih dana toplana će raditi 24 sata. Takođe, usluga odnošenja smeća iz naselja pećinačke opštine odvija se bez zastoja i prema ustaljenom rasporedu.

Prognostičari Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije najavljuju ledene dane do petka, a iz Policijske uprave Sremska Mitrovica upozoravaju vozače da zbog snežnih padavina povećaju opreznost u saobraćaju, da voze smanjenom brzinom, ne koče naglo i drže potrebno odstojanje.

Izvor: pecinci.org

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*