Pećinci: Edukativna radionica o poslovanju u seoskom turizmu

U cilju razvoja seoskog turizma i podizanja svesti lokalnog stanovništva o koristima koje ova privredna grana može da donese prostoru na kome se razvije, Turistička organizacija Opštine Pećinci, u saradnji sa kompanijom „Futurizam“ iz Novog Sada, organizuje edukativnu radionicu „Poslovanje u seoskom turizmu Vojvodine“. Radionica je deo projekta koji je pokrenula Turstička organizacija Vojvodine i biće održana u ponedeljak u Lovačkom domu u Donjem Tovarniku, sa početkom u 10.00 časova.

Seoski turizam kao specifična turistička grana okrenut je seoskim domaćinstvima koja u svojim objektima pružaju usluge smeštaja i hrane, kao i niz pratećih sadržaja za potencijalne turiste, te je edukativna radionica “Poslovanje u seoskom turizmu Vojvodine” namenjena upravo seoskim domaćinstvima, ali i mladima koji žele da se uključe u turističku delatnost.

Takođe, radionici mogu da se priključe i zaposleni u turističkim organizacijama, ugostiteljskim objektima, osobe koje su na bilo koji način povezane sa seoskim domaćinstvima, predstavnici udruženja građana i vlasnici registrovanih poljoprivrednih gazdinstava.

Izvor: pecinci.org

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*