Pećinci: 50 nijansi i 3D Ferdinand za filmske sladokusce

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u „Pedeset nijansi – Oslobođeni“, u trećem nastavku svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“. Posle ogromnog uspeha filmova iz 2015. i 2017. godine, koji su zaradili preko 950 miliona dolara širom sveta, novi nastavak stiže i pred pećinačku publiku. “Pedeset nijansi – Oslobođeni” režira Džejms Foli, reditelj drugog nastavka. Scenario i ovoga puta potpisuje Nail Leonard, a zasnovan je na svetskom bestseleru spisateljice E.L. Džejms.

Projekcija filma u Kulturnom centru Pećinci zakazana je za ponedeljak 26. februara, sa početkom u 18.00 i 20.00 časova. Cena ulaznice je 250 dinara.

Pećinački Kulturni centar za najmlađe je pripremio sinhronizovanu projekciju filma “Ferdinand” u 3D formatu, o velikom biku sa još većim srcem, reditelja Karlosa Sandana.

Nakon što su ga ljudi pogrešno doživeli kao jednu razuzdanu zver, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati svojoj porodici, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće u neverovatnu avanturu. Priča o Ferdinandu dokazuje da predrasude ne smeju da postoje i da ne treba da sudimo nekom biku po njegovom izgledu. U originalnoj postavci, glas glavnom junaku Ferdinandu pozajmljuje Džon Sina, a uz njega tu su i Kejt Mek Kinon, Đina Rodrigez i Entoni Anderson.

Projekcija je zakazana za ponedeljak 26. februara sa početkom u 11.00 časova, a cena ulaznica iznosi 250 dinara.

Izvor: pecinci.org

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*