OVE ZIME OSTVARI SVOJE SNOVE: Pridruži se i osvoji SKIJANJE U FRANCUSKOJ!

Deponuj u Meridianu, uživaj u slot igrama i sportskim tiketima i osvoji skijanje u Francuskoj za dve osobe.

 

Vreme je za zabavu koja pomera granice. Ako ste ljubitelji sportova na snegu, posetite Meridian i učestvujte u promociji BEG U ALPE!

 

Pruža vam se idealna šansa da ostvarite svoje skijaške snove. Da li ste ikada maštali o skijanju u Francuskoj? E pa, od sada je i to moguće! Pobednik ove akcije osvaja SKIJANJE U FRANCUSKOJ ZA DVE OSOBE.

 

Takmičenje je podeljeno na šest nedeljnih faza. Tokom svake faze osvajate određeni broj bodova koji vam donose napredak na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

 

Potrebno je da tokom jedne nedelje uplatite 1.000 ili više dinara i izvrtite ih 45 puta na sportskoj, slot ponudi ili kombinovano. Jedini uslov koji treba da ispunite jeste da novac izvrtite u nedelji u kojoj ste ga deponovali.

 

U zavisnosti od uplaćenog depozita možete osvojiti manji ili veći broj poena.

 

Ekskluzivne ponude vam donose priliku da osvajate dodatne poene. Lucky Day Bonus će određenim igračima obezbediti ekstra bodove.

 

Ostvarite svoje snove ove zime. Spustite se Alpima slobodnim stilom!

 

REGISTRUJTE SE u MERIDIANU, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.