Otvoren novi hotel u Rumi

„Garnet hotel and event center“ kategorisan sa 4 zvezdice svečano je otvoren sinoć u Rumi. Novi hotel, na uglu ulica Vladimira Nazora i JNA, u ponudi ima 18 smeštajnih jedinica, fitnes centar koji nudi vrhunske uslove ne samo rekreativcima, već i profesionalnim sportistima i još mnogo zanimljivih sadržaja koji pružiti jedinstvenu uslugu svim gostima, tvrdi menadžer Garnet hotela Tomas Pavlović.

„Pored samih smeštajnih kapaciteta, odnosno smeštajnih jedinica koje počinju od standardnih soba, preko porodičnih do luksuznih apartmana i spa apartmana, objekat raspolaže sa atraktivnom banket salom kapaciteta do 280 mesta, dečijom igraonicom i fitnes salom koja svoju konkurenciju traži u široj okolini Srema, dakle u Beogradu i Novom Sadu. Ona je pogodna ne samo za rekreativce, nego i za profesionalne sportiste“, kaže Pavlović i napominje da je Ruma grad u ekspanziji u kome rastu sa smeštajni kapaciteti, ali i da specifičnosti novootvorenog objekta daju Garnet hotelu dobru polaznu osnovu za pozicioniranje na tržištu.

Hotel je otvoren uz vatromet, a svečanosti je prisustvovao i predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić u društvu najbližih saradnika.

– Novi hotel će upotpuniti turističku ponudu, a ja moram istaći da je naš grad postao atraktivna destinacija i da je samo u prethodnoj godini, do septembra meseca, u Rumi zabeleženo 25.000 noćenja. Mislim da će ovaj objekat doprineti i razvoju sporta, jer ima prelep fitnes centar sa najmodernijim spravama za vežbanje namenjenim profesionalnim sportistima i to je nešto što je falilo našem gradu. Objekat je ulepšao ovaj deo grada, prati razvoj našeg grada i ono što je takođe veoma važno u njemu će naći zaposlenje nekoliko desetina naših sugrađana, rekao je predsednik Mančić i ocenio da Opština nije pogrešila kada je pre tri godine prodala parcelu na kojoj je izgrađen hotel, jer se tu ranije nalazio ruiniran objekat starog bioskopa koji nije radio unazad tri decenije

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*