Otvoren “Lidl” u Novoj Pazovi Otvoren “Lidl” u Novoj Pazovi
Predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović prisustvovao je 10. Decembra svečanom otvaranju prve Lidl prodavnice u opštini Stara Pazova. Lidl se nalazi na adresi... Otvoren “Lidl” u Novoj Pazovi

Predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović prisustvovao je 10. Decembra svečanom otvaranju prve Lidl prodavnice u opštini Stara Pazova. Lidl se nalazi na adresi Cara Dušana 155 u Novoj Pazovi.

Kako je istaknuto na otvaranju, potrošači iz opštine Stara Pazova i okoline, moći će od sada da se uvere u kvalitet asortimana od 1800 pažljivo odabranih proizvoda među kojima je 400 proizvoda domaćih proizvođača, kao i zbog čega je ovaj trgovinski lanac postao prvi izbor za kupovinu velikog broja potrošača širom Srbije.

U procesu izgradnje ove prodavnice učestvovalo je čak 50 domaćih podizvođača, posao je dobilo 35 radnika, a u cilju lepšeg okruženja, Lidl je finansirao i rekonstrukciju stare pešačke staze u dužini od oko 350m u potezu prema naselju Nova Pazova.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „Privreda I infrastruktura Pazove“ koji je sufinansiran iz sredstava Opštine Stara Pazova.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar