„OSI – Ko Si? – Biorezonantna dijagnostika“

Udruženje građana „Uzdravlje i svakom dobro“ u okviru projekta „OSI – Ko si?“, koji je podržan od strane Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, organizovalo je završnu konferenciju tog projekta, a tom prilikom nekoliko gostiju govorilo je o svom životu, poslu, iskustvima i savetima koje su imali za okupljene građane.

Među njima je bila i Dragica Trošić, biorezonantni terapeut i dijagnostičar koja je govorila o biorezonantnoj odnosno kvantnoj medicini, koja se kod nas polako utemeljava i sve više primenjuje.

Kakav je uticaj i koliko je ova vrsta medicine značajna u primeni na osobe sa invaliditetom objasnila je tako što je okupljenim građanima, donekle približila sam princip funkcionisanja i spektar mogućnosti biorezonantne medicine.

„Pre nastanka bilo kakvog zdravstvenog problema, moguće je otkriti u kom pravcu naš organizam ide i do čega može da dovede, što je vema značajno jerje tako moguće sprečiti da dođe do invaliditeta, a kod onih koji već imaju invaliditet moguće je unaprediti neke segmente, tj moguće je olakšati im život“ – rekla je Dragica.

Osoba će se bolje osećati, nakon što se utvrdi šta je od minerala, vitamina i slično, potrebno ćelijama, te se na osnovu toga unosi baš ono što nedostaje.

Biorezonantnom dijagnostikom moguće je utvrditi kompletno stanje organizma, stanje svih organa u telu, njihovzu međusobnu saradnja, nedostatak vitamina i minerala, a moguće je odrediti i prisustvo mikroorganizama, bakterija, virusa i parazita. A može se odrediti i šta je to što se svakondevno koristi u ishrani, a organizmu smeta.

„Dijagnoza je posledica, a šta je dovelo do toga da dođe do dijagnoze može se otkriti biorezonantnom dijagnostikom“ – naglasila je Dragica Trošić.

Kako je navela, najbolji rezultati mogu se dobiti saradnjom biorezonantne i klasične medicine, tako što se biorezonantnom dijagnostikom dobija usmerenje na čega klasična medicina da se fokusira i nastavi sa lečenjem.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*