Opština Inđija dobitnik vrednog priznanja „Brend lider“

U okviru 5. Biznis konferencije „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona- TIL 2018“ sinoć je u beogradskom Sava Centru Opština Inđija dobila je vredno priznanje, „Brend lider“. Toj lokalnoj samoupravi, kompanija Mas Media Internešenel dodelila je nagradu za sistematsko opredeljenje ka održivom razvoju transporta i logistike, zaštiti životne sredine i kreiranju pozitivnog i podsticajnog ambijenta.

Nagradu u ime predsednika Opštine Vladimira Gaka primio je šef Kabineta predsednika Opštine Inđija Nemanja Milojević koji je tom prilikom istakao da se ta sremska opština razikuje od ostalih po tome što lokalno rukovodstvo ceni uložen privatni kapital stvarajući, ujedno, dobre uslove za svakog investitora.

„Ova nagrada je dokaz da se odluka da u prvih godinu i po dana uložimo najviše sredstava u opremanju industrijske zone pokazala kao dobra. Osim ove nagrade, to potvrđuje i dosadašnji broj prodatih parcela kao i svakodnevni razgovori sa investitorima“.

Milojević je potvrdio i da su tokom 5. Biznis konferencije u Sava Centru ostvarili nekoliko kontakata sa investitorima koji su prisustvovali ovom događaju i sa njima razgovarali, upravo, o uslovima koje ta lokalna samouprava nudi potencijalnim ulagačima. Nagrada „Brend lider“ Mas Media Intenešenel se dodeljuje na osnovu niza standardizovanih kriterijuma koji podrazumevaju profesionalnost, inovativnost i visok stepen tržišne prepoznatljivosti, u cilju afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija, pojedinaca i medija.

Pored Opštine Inđija priznanja „Brend lider“ dodeljena su, između ostalih,  i  Mirku Alviroviću, direktoru SAT produkcije, Aerodromu „Nikola Tesla“, Luki Bar, Luki Drač i Auto-moto savezu Srbije.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*