Održana akcija dobrovoljnog davanja krvi u Rumi (VIDEO) Održana akcija dobrovoljnog davanja krvi u Rumi (VIDEO)
U Rumi je danas održana još jedna akcija dobrovoljnog davanja krvi. Akcija je ogranizovana u skladu sa svim aktuelnim epidemiološkim merama, a krv je... Održana akcija dobrovoljnog davanja krvi u Rumi (VIDEO)

U Rumi je danas održana još jedna akcija dobrovoljnog davanja krvi. Akcija je ogranizovana u skladu sa svim aktuelnim epidemiološkim merama, a krv je uzeta od 57 davaoca.

Svaka akcija dobrovoljnog davanja krvi u vreme epidemije korona virusa je izuzetno značajna. Svaka rumska je bila izuzetno dobra, a svakako je za pohvalu da je na ovoj akciji od ukupno 57 davaoca krvi, bila 21 žena.

Svaka akcija dobrovoljnog davanja krvi ima veliki značaj, pogotovo sada u vreme pandemije. Apeluje se na sve davaoce da se ubuduće prijave i ukoliko im to zdravstveno stanje dozvoljava daju krv.

Akciji u Rumi odazvalo se 73 davaoca, a krv je uzeta od njih pedeset i sedmoro. Zbog zdravstvenog stanja odbijeno je 16 davalaca, a prvi put se prijavilo njih četvoro. Akcija je kao i sve predhodne organizovana u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama zaštite od virusa korona.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar