OBRAZOVANJE ZA 21. VEK: Ulaganja u kvalitetnije obrazovanje inđijskih osnovaca

Nakon ovog letnjeg raspusta, učenici Osnovne škole „Petar Kočić“ u Inđiji svoje obrazovanje nastaviće u daleko boljim uslovima nego pre. U toku su brojni infrastrukturni radovi koji za cilj imaju osavremenjivanje uslova rada u školi. Radi se na rekonstrukciji krova na starom delu zgrade, u toku su završni radovi na obezbeđivanju novog kabineta za informatiku, a radi se i na hoblovanju i lakiranju parketa, krečenju učionica, faranju radijatora, adaptaciji arhive i krečenju kancelarija.

Pored toga, u cilju obezbeđenja što kvalitetnijih uslova za učenje, kupljeno je 16 novih računara za potrebe informatičkog kabineta.

Takođe, obnovljeni su sportski rekviziti za fizičko vaspitanje, a sredstva za pomenute radove u iznosu od oko 9 miliona dinara obezbeđena su iz budžeta Opštine Inđija.

Projekat „Obrazovanje za 21. vek – Savremena tehnologija u nastavi“ finansijski je podržan od strane Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*