Ново име инђијског прволигаша – Инђија Тојо Тајерс

На градском стадиону ТOJO TAJERS АРЕНИ одржана је редовна годишња скупштина фудбалског клуба “Инђија”.

Поред извештаја о раду и финансијском пословању клуба, усвојен је предлог компаније “Тоyо Тајерс” о додавању имена у називу клуба. Тај предлог подржан је једногласно те инђијски прволигаш такмичење наставља са новим именом ФК “Инђија Тојо тајерс”.

Осим овог предлога, Управни одбор клуба богатији је за још два члана , представнике компаније Тојо тајерс која је спонзор инђијског прволигаша.

Такође, на скупштини је било речи и о финансијској ситуацији клуба која је , према речима председника Пилиповића веома добра захваљујучи Општини Инђија и јапанском Тојо тајерсу, који спонзорише клуб.

Пилиповић је подсетио да ускоро крећу и радови на постављању рефлектора чиме ће се додатно унапредити стање постојеће инфраструктуре клуба.

На крају редовне скупштине истакнуто је да се сви напори улажу како би се зелено-бели пласирали у виши ранг такмичења, те да је то и даље циљ управе, стручног штаба и играча и да су обезбеђени сви услови како би Инђија Тојо тајерс постала члан а затим и учврстила своју позицију у највишем рангу фудбалског такмичења у Србији.