Novi meč Lige šampiona: „Vizura“ dočekuje „Maricu“ iz Bugarske

Najbolji srpski odbojkaški klub OK „Vizura“ Ruma sutra u Rumi očekuje novi izazov u elitnom evropskom takmičenju Ligi šampiona. U goste popularnim „ajkulicama“ dolazi bugarski šampion „Marica“ iz Plovdiva. Iako je u prvom meču „Vizura“ u Bugarskoj slavila maksimalnim rezultatom, kapiten srpskog šampiona Slađana Erić napominje da se protivnik nikako ne sme potceniti.

„Sigurno nas u utorak ne očekuje lak meč. Pobeda koju smo ostvarili u Bugarskoj ne sme da nas opusti, već naprotiv svi u klubu znamo da je u najjačem evropskom klupskom takmičenju do pobede moguće doći samo uz stoprocentan angažman“, rekla je nekadašnja reprezentativka naše zemlje.

„Vizura“ u meč ulazi osokoljena preksinoćnjom prvenstvenom pobedom (3:0) nad ekipom obrenovačkog „TENT-a“. Erićka, ipak, veruje da će podrška sa tribina biti presudna za izdanje mladih srpskih odbojkašica u Ligi šampiona.

„Rumska publika je naš sedmi igrač na terenu i zato je važno da sutra Rumljani ispune halu do poslednjeg mesta i pomognu nam da savladamo nimalo naivnu bugarsku ekupu“, kaže Slađana.

Utakmica počinje u 20.30 časova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*