Новембарски дани у Сремској Митровици

Град Сремска Митровица у новембру обележава Дан града и градску славу. Тим поводом, у граду на Сави, већ годинама уназад традиционално се одржава маниферстација “Новембарски дани”. Ове године манифестација је започела концертом Рок ел Цласицо, а шта Митровчане очекује до краја новембра сазнаћете у прилогу који следи.

Др Неле Карајлић и Стефан Миленковић одржали су у Сремској Митровици концерт који ће се дуго памтити. Наизглед неспојиво – сарајевски шмек и префињене ноте спојени су у Роцк Ел Цласицо и одушевили многобројну публику, свих генерација.

Концерт је одржан у оквиру манифестације “Новмбарски дани”, а локалне самоуправе Града Сремска МИтровица обећавају веома квалитетан садржај током трајањачитаве манифестације.

У оквиру “Новембарских дана” у суботу, 5. новембра у Позоришту “Добрица Милутиновић” биће одиграна монодрама “На Дрини Ћуприја”, у извођењу Тихомира Станића.

У понедељак, 7. новебра у холу Градске куће одржаће се изложба “Митровица кроз објектив”, док ће у уторак, 8. новембра свечаном литијом бити обележен Дан Града.

До краја новембра одржаће се различите промоције, такмичења и концерти, као и традиционални Фестивал беседништва. Сви догађаји су бесплатни, а најаву комплетног програма можете прочитати на сајту градске М Телевизије.