Nova vodovodna mreža u Ulici Kneza Miloša u Inđiji

Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ izvodi radove na izgradnji nedostajuće vodovodne mreže u Ulici Kneza Miloša u dužini od 100 metara. Nakon završetka radova započeće se sa asfaltiranjem tako da će ova ulica biti komunalno potpuno opremljena.

Nedovoljan broj radnika u JKP „Vodovod i kanalizacija“ ali i česte havarije uslovljavaju sporije napredovanje u postavljanju vodovodne mreže u celoj opštini.

– Mnogo bi sve teklo brže da imamo više radnika u svim preduzećima, ali je na snazi zabrana zapošljavanja. Radimo i prekovremeno, to sugrađani iz ovih ulica mogu da vide. Na sve to imamo havarije koje se dešavaju. Mnogi su i dalje skeptični i pitaju da li će biti moja ulica. To i razumem, jer pojedini građani nisu imali asfalt 40 godina. Još jednom kažem-sve jedna ulica će dobiti asfalt, istakao je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

Sledeći korak je ispiranje cevi i kontrola kvaliteta vode, nakon čega se građani mogu priključiti na mrežu, naveo je direktor JKP „Vodovod i kanalizacija“ Dragoljub Trifunović.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*