Nova podloga na školskom terenu u Maradiku

Opština Inđija uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu nastavlja da podiže kvalitet uslova za bavljenje sportom, školskim sportom ali i rekreacijom svih sugrađana. Na otvorenom školskom terenu Osnovne škole „Branko Radičević“ u Maradiku postavljena je nova savremena podloga funkcionalna za sve sportske discipline.

Osim savremenog izgleda i prilagođenosti materijala podloge na otvorenom, novi teren je daleko bezbedniji za trening i rekreaciju jer su manje mogućnosti za povredu.

Završetak postavke podloge na školskom terenu se nadovezuje na jučerašnju posetu ministra Udovičića koji je prepoznao Inđiju kao opštinu koja ulaže ozbiljna sredstva u sport i omladinu. I zato se još jednom pokazalo da opštinsko rukovodstvo ozbiljno radi na realizaciji svega onoga što obeća građanima.

Prilikom obilaska terena predsednik opštine Inđija Vladimir Gak je napomenuo da je podloga trebala biti postavljena pre godinu dana, ali da firma, koja je dobila posao, nije uspela da realizuje posao zbog nesagledavanja celokupnog projekta. Usled toga, brojne zakonske procedure su usporile proces dolaženja do izgleda terena kakav je danas.

„Najvažnije je da igralište danas izgleda prelepo i da će naša deca a i svi Maradičani moći da uživaju na novom terenu“, rekao je Gak i dodao da je sledeći korak zamena rukometnih golova i dotrajalih košarkaških konstrukcija.  

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*