NAJVEĆI BONUS DOBRODOŠLICE U MERIDIANU: Preuzmi 1.000 ZA SPORT + 3.000 DINARA ZA SLOT!

Meridian nastavlja sa specijalnim iznenađenjima za novajlije! Od sada vas čeka 1.000 DINARA za sportsko klađenje + 3.000 DINARA za slot igre!

 

Meridian na svakodnevnom nivou oduševljava svoje verne igrače koji mogu uživati u vrhunskim promocijama. Bilo da volite sportsko klađenje, slot igre, poker, rulet, blekdžek, svako će naći nešto za sebe.

 

A, sada vam predstavljamo sjajno iznenađenje za novoregistrovane igrače. Ako još uvek nemate kreiran korisnički nalog, ne postoji bolji trenutak da se REGISTRUJETE!

 

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog stiže dupli poklon: 1.000 DINARA BONUSA za sport + 3.000 DINARA BONUSA za slot.

 

Kada je o sportskom klađenju reč, potrebno je da ispoštujete samo nekoliko stvari. Odigrajte tikete sa minimun četiri para čije su minimalne pojedinačne kvote barem 1.35.

 

Polako se ulazi u završnicu svih evropskih TOP LIGA – vaše je samo da složite dobitan tiket, a to možete učiniti u roku od 72 ČASA od trenutka kreiranja korisničkog naloga.

 

Kada govorimo o bonusu vezanom za slot igre, preuzetih 3.000 DINARA možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi! Složićete se, ova vrsta bonusa je savršena da se oprobate u sjajnim igrama. Možete se opredeliti za jednu ili više igara.

 

Isprobajte igre provajdera Expanse Studios u kojima možete uživati, ekskluzivno u Meridianu! Podsećanja radi, pomenute igre poseduju nestvarne progresivne džekpotove!

 

Ne propustite priliku za fantastičnu avanturu! Zgrabite dvostruki poklon i ostvarite veličanstvene dobitke!