NAJJAČI BONUS DOBRODOŠLICE NA KLIK OD TEBE: REGISTRUJ SE i preuzmi 2.000 DINARA BONUSA I 200 SPINOVA!

Meridian ti poklanja najjači BONUS DOBRODOŠLICE ikada. Registruj se i preuzmi 200 POKLON SPINOVA + 2.000 DINARA SPORT BONUSA!

 

Ukoliko uživate u neodoljivim bonusima i ne možete odoleti naletu POKLON SPINOVA, imamo pravu stvar za vas! Još uvek se niste REGISTROVALI u MERIDIANU? Sada je savršena prilika za to!

 

Odmah nakon REGISTRACIJE možete uživati u carstvu slot/live dealer igara i neodoljivim bonusima! Par trenutaka nakon što kreiratre svoj korisnički nalog, biće vam uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na slot igri Maya’s Treasure provajdera Expanse Studios.

 

Uživajte u besplatnim spinovima i pomozite mladoj arheološkinji Maji u njenoj avanturi El Doradom. Iskoristite MOĆAN BONUS u roku od 24 ČASA od trenutka kada ste se REGISTROVALI!

 

Međutim, ni to nije sve! Specijalno iznenađenje očekuje i fanove sportskog klađenja. Na vaš korisnički nalog, odmah nakon REGISTRACIJE, u paketu stiže i 2.000 DINARA SPORT BONUSA.

 

Odigrajte tiket od minimum dva para sa minimalnim pojedinačnim kvotama 1.25!

 

Posetite mesto najjačih BONUSA u regionu, dobro došli na Meridian!

 

Znate li da je Meridian jedino mesto na planeti na kojem možete uživati u neodoljivim igrama provajdera Expanse Studios? Isprobajte najnovije slotove popularnog proizvođača igara kao što su PIA PREMIUM, WILD WHITE WHALE, ZOMBIE APOCALYPSE i mnoge druge.

 

Expanse Studios slotovi poseduju tri progresivna džekpota: Mini, Midi i Mega, a najveći od njih vam može doneti fantastičnih 150.000 DINARA!

 

Da li ste znali da je igrač MERIDIANA iz NIŠA OBORIO EVROPSKI REKORD KADA JE REČ O DOBICIMA NA SLOT IGRAMA? Igrajući Wild Crusade: Empire Treasures S.J. iz NIŠA je osvojio 132.211.421 DINAR!

 

GRAND DŽEKPOT U IZNOSU od blizu 1.130.000 EVRA ostaće zabeležen kao najveći dobitak ikada isplaćen u našem regionu!

 

Možda si baš ti naš naredni MULTIMILIONER!