Nagradjeni najbolji učenici u opštini Pećinci Nagradjeni najbolji učenici u opštini Pećinci
Najbolji učenici osnovnih i srednjih škola u opštini Pećinci dobili su novčane nagrade i priznanja za postignute uspehe u proteklom periodu. Učenici generacije nagradjeni... Nagradjeni najbolji učenici u opštini Pećinci

Najbolji učenici osnovnih i srednjih škola u opštini Pećinci dobili su novčane nagrade i priznanja za postignute uspehe u proteklom periodu. Učenici generacije nagradjeni su sa 30 hiljada, a nosioci Vukove diplome sa 15 hiljada dinara. Nagrade najboljim učenicima uručio je Siniša Djokić predsednik Opštine Pećinci. On je čestitajući na postignutim rezultatima rekao i da opština čini sve kako bi i učenicima i nastavnicima obezbedila najbolje uslove za rad i učenje.

Dunja Srdić je jedna od nagradjenih učenica u opštini Pećinci  za postignute rezultate u dosadašnjem školovanju.  Dunja je završila Osnovnu muzičku školu – odsek klavir, u okviru pećinačkog Studija za muzičku edukaciju i obrazovanje kao vanredni učenik Muzičke škole “Petar Krančević” iz Sremske Mitrovice u klasi nastavnice Branke Savić, a kao đak generacije OŠ „Slobodan Bajić Paja“ Pećinci zahvalila se u ime nagrađenih učenika.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar