Mirović u Inđiji: Za bolju putnu infrastrukturu

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je 22. marta radove na deonici Grebenskog puta na Fruškoj gori, od raskrsnice koja vodi ka Čortanovcima sa državnim putem IIA-100 do hotela „Norcev“, za šta je Pokrajinska vlada, preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine, izdvojila više od 304 miliona dinara.

– Ova deonica Grebenskog puta bila je u veoma lošem stanju. Nakon sanacije biće omogućena bolja povezanost Inđije, Iriga i Sremskih Karlovaca i povećana bezbednost svih učesnika u saobraćaju, ocenio je predsednik Mirović.

– U maju očekujemo, dodao je on, završetak radova na ovoj deonici. Radićemo zajedno sa opštinama korak po korak, kako bismo Grebenski put, u dužini od 54 kilometara u potpunosti rekonstruisali, na korist svih meštana, turista i izletnika, izjavio je predsednik Mirović.

Foto: vojvodina.gov.rs

– Obnova Grebenskog puta ima ogroman značaj za razvoj turizma na Fruškoj gori. Sanacijom i rekonstrukcijom ovog puta biće rešen najveći deo fruškogorske saobraćajne infrastrukture, kazao je predsednik Mirović.

Događaju su prisustvovali i predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak, predsednik Opštine Irig Stevan Kazimirović, predstavnici Opštine Sremski Karlovci i direktor Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine Nedeljko Kovačević.

Izvor: Vlada Vojvodine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*