Ministar Momirović u poseti Staroj Pazovi (VIDEO)

Vlada Republike Srbije pomoći će rekonstrukciju puteva, izgradnju kanalizaciju i prečistača otpadnih voda na teritoriji opštine Stara Pazova. To je tokom jučerašnje posete tom sremkom gradu potvrdio ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović.

Ministar je prvo obišao Stare Banovce i najavio dalje ulaganje u putni pravac Stara Pazova – Stari Banovci. Takođe podsetio je na činjenicu da se 60% bruto domaćeg proizvoda napravi na prostoru između Beograda i Novog Sada, i da shodno tome velika privredna razvijenost zahteva dobru i kvalitetnu infrastrukturu.

Tomislav Momirović, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture istakao je da Stara Pazova prednjači u broju investicija te da te investicije mora da prati i adekvata putna infrastruktura.

„Sve ovo što je predsednik Vučić postigao u predhodnom periodu i politička struktura na lokalu su nas prosto naterale kao Republičku vladu da ovde investiramo u zaista velike projekte kao što su postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda, 55 km kanalizacione infrastrukture i saniranje lokalnih puteva“ – istakao je ministar Momirović.

Predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović, izrazio je veliko zadovoljstvo što staropazovačka opština ima podršku Vlade i Ministarstva u realizaciji velikih infrastrukturnih projekata ističući da  je Kvalitetna infrastruktura i dobra saradnja između svih organa vlasti, od presudnog je značaja za dalji razvoj jedne lokalne sredine.

„Vest u vezi kanalizacije i prečistača je jako značajna i ogromna. Svi mi koji živimo ovde smo svesni koliko su građani zainteresovani za to“ – rekao je Đorđe Radinović, predsednik opštine Stara Pazova

Nakon obilaska Starih Banovaca, ministar i predsednik opštine Stara Pazova obišli su i radove na pružnom prelazu u Staroj Pazovi ka Golubincima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*