MERIDIAN ISPUNJAVA TVOJE SNOVE: PREUZMI KARTE I PRAVAC MEKSIKO!!!

Pridruži se najboljoj letnjoj zabavi, čekaju te fantastične nagrade: put u Meksiko za dvoje, električni skuter i električni trotinet

 

Predstavljamo vam jedinstvenu promociju koja vašu maštu pretvara u stvarnost. Ako ste oduvek maštali da posetite neku egzotičnu destinaciju, sa Meridianom je sada i to moguće!

 

U toku je promocija PINATA LOCA MADNESS koja kao glavnu nagradu donosi PUT U MEKSIKO ZA DVOJE! Vaše je samo da uživate u slotovima provajdera Expanse Studios!

 

Akcija će trajati do 31. avgusta, a u toku je prva faza koja se završava 13. jula.

 

S toga ne čekajte, podesite svoje uloge na barem 20 DINARA po spinu i uživajte u zabavi. Svaki spin vam donosi 10 poena kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

 

Na kraju celokupnog trajanja promocije se isplaćuju vredne nagrade. Drugoplasiranog i trećeplasiranog igrača očekuju električni skuter i električni trotinet.

 

Osim tga, sjajne nagrade u vidu poklon spinova i bonus novca očekuju još 97 najboljih igrača na listi!

 

Vreme je za zabavu koja ne poznaje granice, dobro došli u Meridian!

 

Još uvek nemate korisnički nalog na mestu najbolje zabave? Vreme je da se i to promeni!

 

Registrujte se u Meridianu i preuzmite 3.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi.

 

Ali, ni to nije sve!

 

NOVO U MERIDIANU! Osvoji i do 120.000 RSD slot bonusa – dovoljno je da prvi put deponuješ sredstva na svoj Meridianbet nalog i na taj način dobijaš 100% bonusa od iznosa sa kojim učestvuješ u promociji. Uplati depozit, preuzmi bonus i pokreni uživanje u spektakularnoj ponudi!