„Mega Leksu“ izmakao trofej u Kupu Radivoja Koraća

Košarkaši Mega Leksa nisu uspeli da odbrane trofej u Kupu Radivoja Koraća pošto su izgubili od Partizana sa 65:77.

Najbolji akter u redovima Mega Leksa je bio Ognjen Jaramaz sa 23 poena, ali je na konferenciji za štampu posle meča bio vidno nezadovoljan izdanjem Mege:

 Čestitke Partizanu na pobedi i želim im sreću u sutrašnjem finalu. Nismo odigrali dobro, ni dostojno polufinala. Partizan je najvećim delom kontrolisao utakmicu, mi nismo imali šansu da preokrenemo meč u našu korist. Okrećemo se ABA ligi da pobedimo što više utakmica u poslednja četiri kola, izjavio je Jaramaz.

Trener Mega Leksa Dejan Milojević je istakao je ekipa u drugom poluvremenu ušla u Partizanov ritam:

Čestitke mom drugaru Čanku i Partizanu na zasluženoj pobedi. Više su je želeli, to se videlo i u odnosu u skokovima kad se utakmica lomila, tad je u jednom trenutku odnos bio 33:18 u njihovu korist. Nismo dovoljno kvalitetni ove sezone, gde praktično nijednu veliku utakmicu u ABA ligi i Ligi šampiona nismo dobili i na tome moramo da radimo. Bilo je neke nade na poluvremenu, gde je i pored lošije igre bilo samo minus tri, ali smo u drugom poluvremenu slabo trčali, ušli u Partizanov ritam i tu se nismo dobro snašli. Želim im sreću sutra u finalu, rekao je Milojević.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov

Izvor: bcmegabasket.net

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*