Medicina o kojoj je govorio Tesla

Nikola Tesla je rekao da je mapa života i zdravlja- frekvencija. U svemiru sve ima svoj ritam, ima svoj sistem oscilacija i sve na svetu ima svoje frekvencije. 

Vibraciona elektromagnetna, regenerativna medicina tema je o kojoj na svojim predavanjima govore velnes terapeut, Gordana Dragić i biorezonantni terapeut i dijagnostičar Dragica Trošić.

-Važno je da kažemo zašto nastaje bolest u smislu frekvencije- kaže Gordana Dragić i dodaje da svako od nas ima 16 sistema organa, a svaki taj organ ima svoju frekvenciju.

– Ima svoje vreme kada se budi, kada završava sa radom u toku 24 sata. Zatim ima svoj određeni napon i frekvenciju. Zapravo kroz naše telo teče električna struja i struje dva elektropotencijala plus i minus, kada je omogućeno kretanje ta dva potencijala u kontra smerovima, mi kažemo da smo zdravi i kada su naponi u našim organima na određenom nivou, mi kažemo da oni normalno funkcionišu. Čim dođe do pada tog napona, organ usporava svoju funkciju i tada on prestaje da radi – kaže Dragić.

Ona naglašava da smanjeno unošenje minerala i nepravilna ishrana, kao i stres i svakodnevna zračenja izazivaju slabljenje odnosno pad frekvencije organa, tj njihovih napona. Ali da postoji aparat koji svojim delovanjem podiže nivo napona organa, te ih vraća u njihovu pravu funkciju.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „OSI-Pružimo im podršku“ koji je sufinansiran iz sredstava Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*