Luka Petrović oštro osudio sramno ponašanje Pešićeve: „Gospođo, Vaša demencija je uzela maha, TREBA DA VAS JE SRAMOTA!“

Luka Petrović, član Predsedništva SNS-a oštro je osudio ponašanje Vesne Pešić zbog skandaloznog i sramnog poziva na ubistvo predsednika.

„Gospođo Pešić, treba da vas bude sramota zbog pretnji smrću koje ste uputili predsedniku Aleksandru Vučiću. Zašto je jedino mržnja,vama i vašim saradnicima Đilasu i Jeremiću, prema Aleksandru Vučiću i svemu što on dobro radi za našu zemlju i naš narod jedino što vas spaja i pokreće. Gospođo Pešić, mržnja i zlo nikome nije donelo dobro u životu“, rekao je Petrović.

„Vaša demencija je izgleda uzela maha i meni je žao zbog toga, ali ostavite Srbiju više na miru. Svega čega ste se dohvatili vi i vama slični ste uništili, opljačkali i razorili. Pustite Aleksandra Vučića da se bori kako za vas tako i za naš narod i našu Srbiju. Da nastavimo sa novim investicijama, novim radnim mestima, novim auto-putevima. Koliko god vi mrzeli i vređali pristojna i moderna Srbija uvek će pobediti“,  zaključio je Petrović.

Podsećamo, sociolog i promoterka stranke Dragana Đilasa, Vesna Pešić, direktno je na svom Tviter nalogu pozvala na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

„Hajde bre da vas vidim šta ćete kada se proglasi doživotnim predsednikom. Dok tviteraši bezbrižno tviterišu. O tome ne mislite. Eno ga Putin baš to radi. Ako Brnabićka da ostavku da znate – sprema se doživotni Vučić. E nema tu bojkota, samo cev u glavu…“ napisala je Pešićka.

Izvor: Srbija Danas

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*