Ležimir: Borba sa deponijama!

Jedan od najvećih problema koji je do skoro  mučio meštane mitrovačkog sela Ležimr, rešen je. Divlja deponija smeštana na samom ulazu u selo očisćena je dva meseca nakon sto smo emitovali prilog u kojem smo skrenuli pažnju javnosti  na bahatost nesavesnih Sremaca . Deponija je čista , a koliko ce potrajati ostaje da se vidi.

Previše optimizma ne gaji  ni predsednik Saveta mesne zajednice, Jovan Kuzmančevic koji veruje da će problem biti rešen jedino ako se na deponiju postave kamere i zaštitna ograda. On se nada da će se novac za to pronaći, a do tada sve je prepusteno savesti meštana Ležimira i okolnih sela.

Da se na ponovno punjenje tek očišćene deponije zaista neće čekati dugo , svedoče i prve količine otpada prosutog po obodina nekadašnjeg smetlišta.Da je veliki posao obavljen u to nema sumnje, pa koristimo i ovu priliku da apelujemo na Sremce da pronađu bolju zanimaciju od bacanja smeća gde mu mesto nije. Nadležni su učinili što je do njih, a to ćemo nastaviti da činimo i mi, kako bi naša Fruška gora i dalje bila ono sto treba da bude – park.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*