Kvote kažu – nova Vlada Srbije izgleda ovako

Izbori u Srbiji i dalje traju – barem kada je reč o kladionicama.

 

Kompanija Meridianbet je, naime, osim kvota za parlamentarne, pokrajinske i beogradske nedavno održane izbore, ponovo otišla korak dalje i već izbacila koeficijente za potencijalne članove nove vlade.

Moguće je kladiti se i na imena novog premijera, ministara u Vladi, gradonačelnika i gradskog menadžera Beograda. U ponudi je preko 100 imena – od političara, preko sportista i drugih javnih ličnosti i ako je verovati kvotama, mogu se videti obrisi nove parlamentarne većine.

Republika – bez većih promena

Kada je reč o „centrali“, sudeći po imenima u ponudi, bukmejkeri veruju da se sastav vlade neće značajnije menjati u kadrovskom smislu, te da će je činiti predstavnici aktuelne vladajuće koalicije, uz manje kadrovske rokade.

Siniša Mali, Ana Brnabić i Miloš Vučević su najozbiljniji favoriti za čelno mesto u Nemanjinoj 1.

 

Kvote se kreću od 1.80 pa do čak 1000. Brojevi ne lažu – manja kvota, veća šansa za ministarsko mesto.

 

 

 

Gradonačelnik i gradski menadžer Beograda – velika neizvesnost

Mnogo veća neizvesnost vlada u glavnom gradu, gde se vladajuća većina, pa samim tim ni ime novog gradonačelnika ni ne nazire, osim kada je reč o stručnjacima za verovatnoću u kladionici Meridian. Ova kuća u ponudi ima 27 imena.

U ponudi je i preko 40 imena za klađenje na novog gradskog menadžera.

Ako ste voljni da sastavite tiket koji bi predvideo izgled nove vlade – registrujte se na sajtu meridianbet.rs jer odmah dobijate 4.000 RSD bonusa bez uslova!

Ovaj bonus možete iskoristiti za vašu dobitnu kombinaciju, a tu je i kompletna ponuda za klađenje.

Naplatite poznavanje domaće politike – u Meridianu se od nje ozbiljno zarađuje.