Kvalitetan muzički program za doček Pravoslavne Nove godine- Cakana naš gost u emisiji „Iz radijskog spektra“

Nije slučajno što je Dragica Radosavljević Cakana pevala u Rumi. Kako smo saznali, kada je gostovala u našoj emisiji ,,Iz radijskog spektra“, ona poznaje Rumu kao grad i ceni napore lokalne samouprave da obezbedi građanima kvalitetniji život.

Još u osnovnoj školi važila je za dete koje fantastično peva. Ona je svoje glasovne mogućnosti otkrila i razvijala uz maminu rodbinu, učeći od njih ono što su oni znali, stare, danas već zaboravljene, narodne pesme. U tom repertoaru uživali su Rumljani 13. januara ne mareći za hladnoću.

Neverne bebe su bend koji nije prvi put bio u Rumi. Profesionalci koji muziku vole i njoj su se posvetili, a koji su upravo sa rumskom publikom pokrenuli slavlje povodom 25 godina svoje karijere.

Još jedan dobro organizovan skup povodom pravoslavne Nove godine u Rumi. Organizator je bio KC, a pokrovitelj Opština Ruma. Građani Rume su već navikli da njihov trg u toj noći bude mesto dobre muzike i provoda. Zbog ovogodišnjih izvođača, gradski trg su posetili Mitrovčani, Šapčani, Novosađani – i drugi.

Kako je tekao razgovor sa Dragicom Radosavljević možete pogledati odmah klikom na link ispod.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*