Kvalitetan muzički program za doček Pravoslavne Nove godine- Cakana naš gost u emisiji “Iz radijskog spektra” Kvalitetan muzički program za doček Pravoslavne Nove godine- Cakana naš gost u emisiji “Iz radijskog spektra”
Nije slučajno što je Dragica Radosavljević Cakana pevala u Rumi. Kako smo saznali, kada je gostovala u našoj emisiji ,,Iz radijskog spektra“, ona poznaje... Kvalitetan muzički program za doček Pravoslavne Nove godine- Cakana naš gost u emisiji “Iz radijskog spektra”

Nije slučajno što je Dragica Radosavljević Cakana pevala u Rumi. Kako smo saznali, kada je gostovala u našoj emisiji ,,Iz radijskog spektra“, ona poznaje Rumu kao grad i ceni napore lokalne samouprave da obezbedi građanima kvalitetniji život.

Još u osnovnoj školi važila je za dete koje fantastično peva. Ona je svoje glasovne mogućnosti otkrila i razvijala uz maminu rodbinu, učeći od njih ono što su oni znali, stare, danas već zaboravljene, narodne pesme. U tom repertoaru uživali su Rumljani 13. januara ne mareći za hladnoću.

Neverne bebe su bend koji nije prvi put bio u Rumi. Profesionalci koji muziku vole i njoj su se posvetili, a koji su upravo sa rumskom publikom pokrenuli slavlje povodom 25 godina svoje karijere.

Još jedan dobro organizovan skup povodom pravoslavne Nove godine u Rumi. Organizator je bio KC, a pokrovitelj Opština Ruma. Građani Rume su već navikli da njihov trg u toj noći bude mesto dobre muzike i provoda. Zbog ovogodišnjih izvođača, gradski trg su posetili Mitrovčani, Šapčani, Novosađani – i drugi.

Kako je tekao razgovor sa Dragicom Radosavljević možete pogledati odmah klikom na link ispod.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar