Još uvek nije kasno: Uključi se u „trku“ i osvoji kartu za EURO!

Kladi se u Meridianu i osvoji kartu za EURO!

 

April se približio  samom kraju, što znači da nam je ostalo oko mesec i po dana do početka Evropskog prvenstva u Nemačkoj!

 

Odbrojavanje je počelo, ali još uvek nije kasno da sebi obezbedite mesto na utakmici Srbija – Danska koja može biti i odlučujuća u borbi „Orlova“ za prolaz u nokaut-fazu! Želiš da bodriš Srbiju uživo i to uz pravi VIP DOŽIVLJAJ? Na pravom si mestu!

 

Sportska kladionica Meridian pruža ti priliku da otputuješ u Nemačku i navijaš za Srbiju u velikom stilu! Sve što je potrebno da uradiš jeste da se priključiš akviji „Pogodi najveću kvotu“ i uz malo sreće KARTA ZA EURO je tvoja!

 

Registruj se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikuj svoj nalog i preuzmi fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 DINARA i to potpuno besplatno!

 

A, onda… Uplati i potroši depozit u minimalnom iznosu od 2.000 dinara, odigraj tiket i ako pogodiš najveću kvotu – pakuje kofere!

 

Potrebno je da tiket sadrži barem tri para, a da svaka pojedinančna kvota bude barem 1.35 i uz malo sreće i mašte – možeš da postaneš pravi srećnik!

 

Ne propusti priliku za EURO!