Jeftiniji bazen za najstarije Mitrovčane

Od ovog meseca, najstariji stanovnici Sremske Mitrovice moći će da se kupaju na Gradskom bazenu po nešto povoljnijoj ceni. Umesto dosadašnjih 300 dinara, penzioneri usluge korišćenja Gradskog bazena od sada plaćaju 200 dinara.

Prema rečima direktora PSC „Pinki“, Vasilja Ševa, cilj ove akcije je da približi mogućnosti koje Gradski bazen pruža i najstarijim sugrađanima.

– Na našu inicijativu i uz punu podršku lokalne samouprave doneli smo odluku da našim najstarijim sugrađanima damo povlastice, da plaćaju znatno umanjenu cenu za korišćenje bazena. Želeli smo da na neki način izađemo u susret našim penzionerima i mislim da je ovo pravi način za tako nešto. Inicijativu uprave bazena da obezbedi popusti penzionerima podržala je lokalna samouprava, tako da smo izjednačili cenu za naše najmlađe i najstarije posetioce i upravo oni su naši najdraži gosti. Cilj nam je da motivišemo naše starije sugrađane da posete bazen, a kada jednom dođu verujemo da će se stalno vraćati. Njima će, bez sumnje, biti zanimljiv mali bazen sa hidromasažerima u kojem je temperatura vode 33°C, ističe Ševo.

Popust se ostvaruje uz priložen dokaz o statusu penzionera, a to je kartica PIO fonda.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*