JEDAN KLIK – DVA POKLONA: Ovo je bonus koji ti može doneti milione!

Meridian je jedino mesto u regionu koje će podjednako obradovati kako ljubitelje slot igara tako i fanove sportskog klađenja!

 

Ako još uvek niste otvorili nalog na nekoj od online platformi gde možete odigrati tiket ili se možete zabaviti uz vrhunske slot igre, vreme je da posetite Meridian!

 

Samo na MESTU NAJBOLJE ZABAVE vas čeka dupli poklon za početak avanture!

 

Kako do savršenog poklona? Potrebno je samo da se REGISTRUJETE! Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 1.000 DINARA BONUSA ZA SPORT + 3.000 DINARA BONUSA ZA SLOT!

 

Obe vrste bonusa vam stoje na raspolaganju 72 ČASA od trenutka otvaranja vašeg korisničkog naloga!

 

S toga ne čekajte, odigrajte tiket, tajming za to je nikad bolji! U toku je završnica TOP LIGA, a ovog četvrtka vas očekuje veliki derbi engleske PREMIJER LIGE. Mančester Junajted će dočekati posrnuli Čelzi i pokušaće da overi mesto koje naredne sezone vodi u LIGU ŠAMPIONA!

 

 

Odigrajte tikete sa minimun četiri para čije su minimalne pojedinačne kvote barem 1.35.

 

Kada je o bonusu za slot igre reč, možete ga iskoristiti na celokupnoj slot ponudi!

 

Zaigrajte jednu od igara provajdera Expanse Studios i u igri ste za tri vanserijska progresivna džekpota: MINI, MIDI i MEGA! Novi slotovi popularnog provajdera se ređaju kao na traci, a podsećanja radi možete ih isprobati, ekskluzivno u Meridianu!

 

Posetite mesto najbolje zabave i uživajte u festivalu neodoljivih promocija!