JEDAN KLIK – DVA POKLONA! Ovde te čeka DUPLA DOBRODOŠLICA – besplatno stiže najveći bonus u regionu

Ne postoji bolje iznenađenje od onog koje je novajlijama priuštio Meridian – evo kako jednim klikom preuzimate dvostruki poklon!

 

Meridian nastavlja sa periodom darivanja i nakon praznika. Iako su uskršnje čarolije uveliko za nama i dalje vam se pruža prilika da preuzmete NAJJAČI BONUS U REGIONU!

 

Pitate se kako? Potrebno je samo da se REGISTRUJETE, a vaša zabava može početi i pre nego što deponujete sredstva na svoj korisnički nalog.

 

Da omiljene stvari ne treba razdvajati potvrđuje i poklon koji će obradovati kako ljubitelje slot igara, tako i one koji uživaju uz sportsko klađenje.

 

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 1.000 DINARA SPORT BONUSA + 1.000 DINARA SLOT BONUSA!

 

Bonus za sportsko klađenje možete iskoristiti u roku od 24 ČASA od trenutka REGISTRACIJE! Uplatite tikete sa barem četiri para čije su pojedinačne kvote minimalno 1.35!

 

Nedelja pred nama donosi dva velika derbija u mečevima TOP LIGA! Barselona u popodnevnom terminu dočekuje Atletiko Madrid, dok nas u večernjem terminu očekuje prava poslastica! Juventus će pokušati da spasi sezonu pobedom nad liderom Serie A, ekipom Napolija! Odaberite svoj tip i stavite ga na tiket!

 

Kada je o slot igrama reč bonus vam stoji na raspolaganu takođe 24 ČASA! Sjajna stvar je što ovu vrstu bonusa možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi! Isprobajte željenu igru i započnite neodoljivu avanturu!

 

Posetite Meridian i preuzmite svoju dozu nestvarnih bonusa!