Izgrađen parking u centru Ljukova

Izgradnjom 25 parking mesta u centru Ljukova rešen je dugogodišnji problem parkiranja vozila u ovom inđijskom naselju. Radovi su završeni pre nekoliko dana a osim parkinga, izbetonirana je pešačka staza sa obe strane ulice radi lakšeg prilaza zdravstvenoj ambulanti.

U narednim danima sledi farbanje betonskih žardinjera i sadnja cveća, čime će centar sela dobiti potpuno moderniji izgled.

Kako su radovi izvedeni uverio se i predsednik opštine Inđija Vladimir Gak koji je posetio Ljukovo i razgovarao sa meštanima.

Gak je istakao da se obećanje da će se ravnomerno ulagati, kako u selima tako i u samoj Inđiji, ispunjava.

– Ovo nisu kapitalni radovi kao što je recimo projekat asfaltiranja svih ulica, ali definitivno govori da se opštisnko rukovodstvo zaista se trudi da uredi svako selo“, i dodao „nastavićemo da rešavamo jedan po jedan problem svakog sela uz konsultaciju sa mesnom zajednicom i meštanima, rekao je Gak i osvrnuo se na ogromnu cifru koja je potrošena za izgradnju još uvek nezavršene sportske dvorane u Inđiji.

– Zamislite kako kako bi inđijska sela danas izgledala da nismo imali taj promašeni projekat i da smo sredstva usmerili na modernizaciji sela, kaže on.

Najava predsednika opštine da će Inđija postati najveće gradilište u Sremu se obistinjuje, a u narednim nedeljama započeće se realizacija i drugih „manjih“ projekata u svim mestima opštine.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*