Izbori: SNS online miting

Srpska napredna stranka, putem fejsbuk i instagram naloga „Aleksandar Vučić“ i Zoom aplikacije, održala je prvi online predizborni miting u Srbiji, kojim je označen početak kampanje “Za našu decu”. Predsednik SNS Aleksandar Vučić, pred više hiljada građana, koji su uživo, u konferencijskom prenosu pratili obraćanje, najavio je nastavak predizborne kampanje za parlamentarne, pokrajinske i lokalne izbore zakazane za 21. jun.

„Tri su stvari na koje ćemo da obraćamo pažnju: To su zdravstvo, obrazovanje i investicije. Da dovedemo naše ljude nazad, zato su važne investicije. Svako ko je naučio svoj zanat, neka ostane ovde, svima će biti neuporedivo lakše i bolje“, poručio je Vučić.

“ Za nas je važno da to nije izbor nekoga ko će da sedne u fotelju, već za plan, viziju, za Srbiju budućnosti u kojoj želimo da ostavimo mesto za našu decu, u kojoj smo sigurni da će imati budućnost, da će moći da se zaposle, rade vredno, ali i žive od napornog rada“, rekao je lider SNS-a.

Istakao je da na izborima građani odlučuju hoće li zemlju brzog opravka, da se krene još sigurnijim korakom u budućnost, ili da se vratimo u prošlost u kojoj nismo imali plan ni program, u kojoj su zatvarali fabrike, penzioneri nisu bili sigurno hoće li biti penzije i da li će biti novca za njihovu isplatu, u kojoj deca nisu imala budućnost.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*