IZABERI SVOJ IDEALAN NAČIN: Evo gde sve možeš uplatiti depozit na Meridian nalog!

Trafike, menjačnice, pumpe… Zabava je na dohvat ruke!

 

Kada kažemo da vam je zabava na dohvat ruke  – to zaista i mislimo, jer ako ste član Meridian družine – imate mnogo opcija da svoej dane učinite zanimljivijim!

 

Nije tajna da je Meridian kuća najvećih bonusa, kladionica sa širokom ponudom, najvećim kvotama na planeti, ali ono što je takođe odlikuje jeste i to što pomno osluškuje potrebe svojih igrača, naročito kada se radi o načinima uplate.

 

Uplata putem kartica, Vcash-a, A vaučera, Meridian agenata, e-bankiga, Skrill-a ili uplatnicom u banci ili pošti je poznata svima, ali ono na šta Meridian posebno stavlja akcenat jeste i široka mreža eksternih partnera.

 

Sada ćemo vas detaljnije upoznati sa ovim načinom uplate depozita, jer se lokacije partnera nalaze zaista na svakom koraku, gde god da se nalazite u Srbiji!

 

Beograd, Novi Sad, Niš, Leskovac, Subotica, Kragujevac, Kraljevo… Gde god da ste – sigurni smo da možete vrlo lako pronaći neku od lokacija na kojima možete izvršiti uplatu depozita.

 

Moj kiosk, Maxim Box, PaySpot, Paralela trafike, Impel trafike, Euro Petrol pumpe, Transkas, Tenfore, Eki transfers, kao i još nekolicina menjačnica – su mesta gde možete započeti svoju zabavu, ali i zaraditi ozbiljne bonuse!

 

Spisak svih lokacija možete pogledati OVDE, a evo i kako možete uplatiti depozit:

 

  1. Pronađite najbližu lokaciju
  2. Radniku/radnici na uplatnom mestu kažete broj Meridianbet naloga
  3. Potvrdite da su podaci koje vam radni/radnica saopšti tačni
  4. Kažete iznos koji želite da uplatite

 

I – to je to! Uplata dok kažeš Meridian!

 

A, ukoliko nemate nalog – posetite meridianbet.rs sajt i kreirajte ga ODMAH, jer vas nakog registracije i verifikacije čeka fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u vidu 4.000 RSD koje dobijate potpuno BESPLATNO!

 

Nema laži, nema prevare, sa Meridianom ste uvek na dobitku