Irig: Održan koncert učenika Muzičke škole u Srpskoj čitaonici Irig: Održan koncert učenika Muzičke škole u Srpskoj čitaonici
Osnovna muzička škola „Teodor Toša Andrejević“ iz Rume već nekoliko godina uspešno vodi svoje odeljenje pri osnovnoj školi u Irigu. Na već tradicionalnim koncertima... Irig: Održan koncert učenika Muzičke škole u Srpskoj čitaonici

Osnovna muzička škola „Teodor Toša Andrejević“ iz Rume već nekoliko godina uspešno vodi svoje odeljenje pri osnovnoj školi u Irigu. Na već tradicionalnim koncertima povodom Nove godine i završetka polugodišta, u sali Srpske čitaonice u Irigu mnogobrojnoj publici predstavljaju se učenici nižih razreda muzičke škole.

Više od dvadeset učenika – muzičara, svoje znanje i umeće predstavili su svirajući harmoniku, klavir, gitaru i saksofon na opšte zadovoljstvo roditelja i drugih posetilaca.

Kao i ranijih godina Srpska čitaonica u Irigu je izašla u susret zainteresovanim učenicima i omogućila im je da svoje znanje dodatno uvežbavaju svirajući na pianinu koji ova ustanova poseduje, a časove gitare održavaju u Čitaonici.

 

Izvor: Srpska čitaonica Irig

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar