Inđija: Pripreme za Sajam turizma

Sremske turističke organizacije po treći put nastupiće zajedno na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu od 23. do 26. februara. Ove godine zajednički nastup organizovan je pod okriljem TO Vojvodine na čijem štandu će biti prikazana turistička ponuda sremskih opština.

Kada je u pitanju turistička ponuda opština Inđija itekako ima šta da ponudi. Od kulturno-istorijskih spomenika, bogate gastronomske ponude u ribljim restoranima, salašima i drugim ugostiteljskim objektima do brojnih manifestacija u toku godine u svim naseljima inđijske opštine.

Celokupnu turističku ponudu sa akcentom na izlete i manifestacije TO opštine Inđija predstaviće na predstojećem Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu od 23. do 26. februara. Treću godinu zaredom, ova ali i sve ostale turističke organizacije u Sremu nastupiće zajedno na štandu TO Vojvodine. Osnovna ideja je da se predstave kao deo Vojvodine sa objedinjenim vizuelnim identitetom.

U toku je priprema zajedničkog promo materijala a sutra će u Rumi biti održan radni sastanak, još jedan u nizu, na kojem će biti reči o zejdničkom nastupu svih sremskih turističkih organizacija na predstojećem Sajmu u Beogradu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*