Inđija: Zimske službe spremne za rad

Zimska služba JKP „Komunalac“ u Inđiji spremna je za sve enetualne intervencije iako mehanizacija i vozni park nisu u najboljem stanju, istakli su predstavnici pomenutog preduzeća na poslednjem sastanku Sistema 48. Oni su najavili nabavku nove mehanizaciej i vozila za sledeću godinu. Pored toga, predsednik opštine Inđija najavio je uskoro otvaranje dva konkursa za pomoć izbeglim i raseljenim licima.
Na poslednjem sastanku Sistema 48, predstavnici JKP „Komunalac“ govorili su o stanju mehanizacije i voznog parka u okviru zimske službe. Vozni park, kako se moglo čuti, nije obnavljan više od 10 godina unazad, ali za sledeću godinu najavljuju nabavku novih vozila i mehanizacije.
 
Vladimir Gak, predsednik Opštine Inđija govorio je o otvaranju dva konkursa koji se odnose na pomoć izbeglim i raseljenim licima. Lokalna samouprava nedavno je dobila sredstva za podelu pet građevinskih paketa , pojedinačne vrednosti 550 hiljada dinara namenjenih izbeglim i raseljenim licima sa Kosova i Metohije. Drugi konkurs će se odnositi na kupovinu tri seoske kuće sa okućnicom pojedinačne vrednosti oko milion i 150 hiljada dinara uz 180 hiljada za opremanje svake kuće.
Gak navodi da su na ovaj način želeli da ispune ranije dato obećanje koje se odnosi na poboljšanje uslova života izbeglih i raseljenih lica koja žive na teritoriji opštine Inđija.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*