Inđija: Završeni radovi na kanalizacionom priključku u vrtiću

Danas su zvanično završeni radovi na povezivanju objekta „Sunce“ PU „Boško Buha“ u ulici Dušana Jerkovića na gradsku kanalizacionu mrežu. JKP „Vodovod i kanalizacija“ Inđija izvršio je sve radove vezane za priključenje kanalizacionog priključka,  na osnovu zaključka koji je doneo predsednik Opštine , bez obzira na obim posla i cenu izvedenih radova, kaže Dragoljub Trifunović, vd direktora inđijskog „Vodovoda“ i dodaje da su svi izvedeni radovi u vrednosti od  milion i 820 hiljada dinara.
trifunovicvodovod
 
S druge strane, završeni su i radovi na bušenju bunara u Beški na dubini od 135 metara i u toku je ispitivanje koje traje tri puta po 12 časova, nakon čega slede elektro radovi. Očekivanja su da će bunar biti priveden nameni početkom novembra tekuće godine kaže Trifunović.
 
Kako je istakao Trifunović, Beška je ove godine imala nesmetano vodosnabdevanje, ali sa novim bunarom će se obezbediti još bolje snabdevanje tog naselja kao i Čortanovaca. U toku naredne godine stabilno vodosnabdevanje se očekuje u svim naseljima inđijske opštine i biće bolja situacija što se tiče izvorišnih kapaciteta, zaključuje Trifunović.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*