Inđija: Vikend obeležila druga po redu džipijada Inđija: Vikend obeležila druga po redu džipijada
Protekli vikend u Inđiji obeležila je nova manifestacija – džipijada. Po drugi put sastali su se vozači četvorotočkaša za koje nema neprohodnih staza. Izazov... Inđija: Vikend obeležila druga po redu džipijada

Protekli vikend u Inđiji obeležila je nova manifestacija – džipijada. Po drugi put sastali su se vozači četvorotočkaša za koje nema neprohodnih staza. Izazov vožnje van zvaničnih saobraćajnica podrazumeva moćne mašine i opremu, ali i veštine vozača.

I ove godine skup više od 60 vozila, vozača, ali i zainteresovane publike, organizovan je u centru grada, a ispiti u soft i hard klasi na izabranim terenima na stazi dugoj 70 kilometara.

Organizator ove manifestacije je klub „Inđija 4×4 off road team” a pod pokroviteljstvom opštine Inđija, saznajemo od šefa kabineta predsednika Opštine Nemanje Milojevića.

“Zanimljivo je pomenuti da su nam sem inđijskih i srpskih vlasnika džipova, došli i gosti iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Verujem da će sledeća i svaka naredna biti sve posećenija. Sve one manifestacije za koji postoji interes Opštine Inđija, odnosno građana, su dobrodošle i mi ćemo ih rado podržati”, istakao je Nemanja Milojević, šef Kabineta predsednika Opštine Inđija.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar