Inđija: Uređenje atletske staze u „Lejama“

Savez sportova opštine Inđija završio je jedan deo radova na uređenju atletske staze u sportsko –rekreativnom centru „Leje“. U pitanju je staza dužine 2700 metara koja se prostire od zoološkog vrta do Kontić salaša. Kako ističu predstavnici Saveza sportova opštine Inđija imali su svesrdnu pomoć lokalne samouprave i javnih preduzeća, kao i jednog broja privrednika koji su im izašli u susret bez ikakve novčane naknade.
leje-2
 
Od jula tekuće godine novo rukovodstvo Saveza sportova opštine Inđija ozbiljno je krenulo sa radovima i projektima koji se tiču poboljšanja uslova za sve sportiste i sportske klubove. Jedan od projekata odnosi se i na uređenje atletske staze iza zoološkog vrta u dužini od 2700 metara. Kako kaže Ljubomir Kovačević, sekretar Saveza sportova radova ne bi bilo da nije bilo pomoći lokalne samouprave, javnih preduzeća i jednog broja inđijskih privrednika.
 
 U perspektivi, kako kaže Kovačević, postoji mogućnost da se u sportsko-rekreativnom centru Leje postavi i teren sa veštačkom travom. Pored pomenutih projekata, plan je da se osvetli deo „Leja“ kako bi sportsko rekreativni centar mogao da se koristi i u večernjim satima. Prema projektu koji je u izradi, kaže Kovačević, reflektori će se nalazi na svakih 200-250 metara.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*