Inđija: Sekretar Bjelić u obilasku industrijske zone

Pokrajinski sekretar za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Ognjen Bjelić boravio je u radnoj poseti opštini Inđija. On je sa predsednikom Gakom i saradnicima obišao industrijsku zonu i kompaniju „Tehnoexport“ u Inđiji.

Lokacija 15 u inđijskoj severoistočnoj radnoj zoni je u poslednjih godinu i po dana u potpunosti infrastrukturno opremljena u šta je imao priliku da se uveri pokrajinski sekretar za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Ognjen Bjelić. Njegov domaćin bio je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak koji je prisutne upoznao sa detaljima vezanim za radove koji su izvedeni još jedno podsetivši da ta lokalna samouprava ima izuzetnu saradnju sa Vladom Vojvodine.

Skoro 500 miliona dinara u prethodnih godinu dana stiglo je iz Pokrajine u Inđiju na ime brojnih, izvedenih infrastrukturnih radova. Sekretar Bjelić najavio je nove konkurse koji se tiču pripreme projektno-tehničke dokumentacije za strateške projekte vojvođanskih opština i gradova, pohvalivši inđijsko rukovodstvo kao najsvetliji primer domaćinskog ophođenja.

Tokom posete Inđiji, Bjelić je obišao i kompaniju „Tehnoexport“, uspešnu lokalnu porpdičnu firmu. Moglo se čuti i da se u narednom periodu u severoistočnoj radnoj zoni očekuje početak izgradnje objekata šest novih investitora koji će otvoriti ukupno 450 radnih mesta a neki od njih su Šenker, Zlatibor gradnja, Gas Teh i druge.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*