Inđija: Premijera filma „Patuljci sa naslovnih strana“

Dan nakon beogradske premijere, u Inđiji će se prikazati srpska komedija „Patuljci sa naslovnih strana“, koja prikazuje život, razne dogodovštine i spletke najvećeg rijaliti maga na ovim prostorima, koga igra fantastični Gordan Kičić.

Milorad Milinković, pored režije potpisuje i scenario filma, a briljantnu glumačku ekipu, pored Gordana Kičića, čine Boris Milivojević, Aleksandar Radojičić, Milena Radulović, Marko Gvero, Jelena Đukić, Ljuba Bandović, Tamara Krcunović, Rale Milenković, Olga Odanović i mnogi drugi, kako mladi i perspektivni, tako i iskusni i poznati domaći glumci. Producent filma je Peđa Bajčetić.

Nikola (Gordan Kičić) ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda reality programa koji se zove „Tri minuta slave“. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa.

Osim toga, on smišlja i razne druge rijaliti formate, kao i razne skrivene kamere. Njegov život je zapravo rijaliti program. Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja način kako da od mlade devojke koju gura njena ambiciozna majka, napravi zvezdu. Smeštaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita: je li sve to zapravo nameštaljka, tj. skrivena kamera koju podmeću njemu?

Projekcije filma u inđijskom Kulturnom centru zakazane su 18. januara u 18.00 i 20.30 sati, 19. januara u 20.30 i 20. januara u 18.00 sati.

Karte po ceni od 250 dinara su u prodaji na blagajni Kulturnog centra svakog dana od 18.00 do 20.00 sati.

 

Izvor: indjija.net

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*