Inđija: Potpisan ugovor između predstavnika „Laste“ i lokalne samouprave

Autoprevoznik „Lasta“ i u narednih godinu dana prevoziće putnike u javnom prevozu Inđija. Potpisan je ugovor između predstavnika „Laste“ i Opštine Inđija kojim se ovaj prevvoynik obavezuje da u narednih godinu dana saobraća inđijskim ulicama i ispuni sve stavke potpisanog ugovora. Između ostalog, u javni prevoz Inđija stigla su dva nova, brendirana vozila.
Kako je istakao predsednik Opštine Inđija, mesečno se izdvajaju visoke sume za subvencije, čak dva miliona dinara zbog čega, smatra on, javni prevoz mora dobro da funkcioniše.
„Moram da iskažem lično uverenje da će to funkcionisati dobro, ali da istaknem i onaj profesionalni deo s obzirom na to da Lasta već dve decenije saobraća Inđijom i treba da imamo veru da će sve biti kako treba, a velika je stvar što su stigla i dva nova autobusa“, istakao je Vladimir Gak, predsednik Opštine Inđija.
Da će sve biti kako treba, potvrđuju i čelni ljudi „Laste“.
„Meni je pripala čast i zadovoljstvo da predsedniku Opštine uručim dva nova autobusa kao znak dobre volje i znak ispunjenog obećanja u našim dogovorima“, rekao je Veljko Vukobratović, generalni direktor AP „Lasta“
Predsednik Opštine Inđija je potvrdio još jednom da će određene kategorije, kao ni do sada imati pravo na besplatan prevoz, te da će taj krug biti najverovatnije proširen i na primaoce socijalne pomoći. Cena karata ostaće ista na svim realcijama.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*