Inđija: Počinje sa radom škola klizanja

Do kraja ove nedelje sa radom će početi Škola klizanja na gradskom klizalištu kod Pošte u Inđiji. Kako su potvrdili predstavnici Ustanove sportski centar, Škola klizanja biće namenjena đacima svih osnovnih i srednjih škola sa teritorije opštine Inđija i za njih će biti obezbeđen prevoz do klizališta.
 
Sa prvim danima 2017. godine počelo je sa radom klizalište na Trgu kod Pošte u Inđiji. Za samo deset dana rada više od 2500 najmlađih Inđinčana klizalo se po pravom ledu. Početkom drugog polugodišta sa radom će početi i Škola klizanja u organizaciji Ustanove Sportski centar a u saradnji sa svim osnovnim i srednjim školama na teritoriji opštine Inđija.
 
Kako su istakli predstavnici Ustanove sportski centar, Škola klizanja realizuje se po prvi put u ovom sremskom gradu kao deo nastave fizičkog vaspitanja. Profesori fizičkog vaspitanja biće ti koji će realizovati Školu klizanja uz pomoć stručnog lica koje je angažovala Ustanova sportski centar.
 
Za decu iz okolnih naselja biće organizovan autobuski prevoz i časovi u sklopu Škole klizanja održavaće se svakog radnog dana u periodu od 10 do 12 časova nakon čega će se đaci vraćati svojim redovnim školskim aktivnostima. Podsetimo da je klizalište u Inđiji otvoreno svakog radnog dana i da je sat klizanja za one koji su vični ovoj vrsti sporta 100 dinara uz iznajmljivanje klizallki i besplatan čaj. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*