Inđija: Otvoreno novo krilo zgrade Opštine Inđija

U susret obeležavanju Dana opštine Inđija predstavnici lokalne samouprave svečano su otvorili novo krilo zgrade Opštine Inđija. Otvaranjem novog krila, sva odeljenja opštinske uprave nalaziće se na jednom mestu, što će olakšati komunikaciju i rad sa građanima.
 
Izgradnja novog krila zgrade Opštine Inđija počelo je pre 11 godina. Danas su svi radovi zvanično završeni i novi deo opštinske zgrade postao je dom odeljenjima opštinske uprave koja su se nalazila na nekoliko različitih lokacija u gradu. Sada su na jednom mestu, između ostalih, Odeljenje za urbanizam, Odeljenje za inspekcijske poslove i Odeljenje za utvrđivanje i naplatu javnih prihoda. Otvaranjem novog krila zaposleni u pomenutim odeljenjima opštinske uprave imaće lakšu komunikaciju sa građanima.
 
Novo krilo zgrade Opštine Inđija svečano je otvorio predsednik Opštine Vladimir Gak istakavši da će lokalna samouprava uštedeti značajna sredstva koja su prethodnih godina izdvajana na ime zakupa prostora za pomenuta odeljenja opštinske uprave.
 
Siguran sam da će ovo značajno doprineti povećanju ekspeditivnosti rada cele opštinske uprave, ali u prvom redu će omogućiti da naši građani sve poslove koji su vezani za ono što im je potrebno obave u svojoj matičnoj opštini. Veliko je zadovoljstvo da posle deset godina možemo reći da je novo krilo zgrade konačno završeno“, izjavio je Gak.
 
U izgradnju i opremanje novog krila opštine Inđija do sada je uloženo oko 25 miliona dinara.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*