Inđija: Novih 70 radnih mesta

Još jedan investitor je od danas zvanično stigao u Opštinu Inđija. Reč je o kompaniji “Zlatibor gradnja” sa čijim predstavnicima je predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak potpisao ugovor o izgradnji objekta u severoistočnoj radnoj zoni. Kod novog investitora biće u prvoj fazi zaposleno oko 70 radnika.

Predstavnici Opštine Inđija ne kriju zadovoljstvo što je potpisan ugovor sa još jednim investitorom. U pitanju je kompanija “Zlatibor gradnja” koja je kupila zemljište u severoistočnoj radnoj zoni, lokacija 15.

Kompanija “Zlatibor gradnja” uskoro će početi izgradnju objekta površine 12 hiljada metara kvadratnih u kojoj će zaposlenje naći, u prvoj fazi, oko 70 radnika. Iz postrojenja u Inđiji izvoziće se stolarija, a investitor već sada najavljuje proširenje proizvodnje.

Nakon svečanog potpisivanja ugovora, predstavnici kompanije “Zlatibor gradnja” zahvalili su se inđijskom rukovodstvu. Predsednik Opštine Inđija, Vladimir Gak ovom prilikom je još jednom napomenuo da se očekuje potpisivanje ugovora sa još nekim investitorima I da se u tom pravcu vode ozbiljni pregovori.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*